Getuigenissen van onze klanten 

We hebben een heel uiteenlopend cliënteel gaande van zowel particulieren als bedrijven, die over 1 of meerdere appartementen of woningen beschikken. Hieronder leest u enkele van hun reacties.

Op aanraden van een vriend heb ik contact opgenomen met Nadine voor het verhuren van mijn appartement. Ze heeft er direct werk van gemaakt.  Het bekijken van de plaatsen, alles noteren in welke staat het zich bevindt, het selecteren van verschillende kandidaten op gebied van gezinstoestand,  inkomen tot zelfs gezien of de personen groene vingers hadden voor het onderhoud van de tuin. Zelfs nu nog jaren later kan ik bellen voor eender welk probleem, ze staat altijd klaar om te helpen.

Filip

Wij zijn zeer tevreden over de professionele afhandeling. Zeker voor herhaling vatbaar.

Sarah

Ongeveer 13 jaar geleden hebben wij Nadine gevraagd om onze appartementen te verhuren. Meestal zegt men, wat je zelf doet doe je beter maar Nadine doet het 10 maal beter dan dat we het zelf zouden doen. Van perfectie gesproken. We kunnen ons geen betere samenwerking voorstellen. 

Mark

Deze makelaar werkt al meerdere jaren voor ons. Ze heeft een zeer correcte en totale afhandeling van de dossiers. Ze  geeft vertrouwen aan de kandidaat huurders. Geen valse beloften maar wel een juiste en haalbare waardeschatting. 

Paul & Monique

Ik ben een zeer tevreden klant van REBEX. De opvolging gebeurt door Mevrouw Nadine Plas, stipt en correct, dit van begin tot einde. Dit is een meerwaarde wanneer je dit zelf niet kan opvolgen omwille van een te drukke agenda. Ik ben dan ook zeer blij dit te kunnen doorgeven aan zo’n betrouwbare, punctuele firma.

Helga

Zeer vlotte en correcte afhandeling. Alles verlopen volgens de afspraken.
Prettige samenwerking, ons appartement was zeer snel verhuurd.
We zouden Rebex zeker aanbevelen aan vrienden en familie.

Jacqueline & Guido

Contact::

Rebex
Rendries 3
1540 Herne
T: 0474 321 000
info@rebex.be
BIV502033

 

Voordelen:

  • 100% gespecialiseerd in verhuur
  • Persoonlijke service
  • Uitgebreide screening
  • Snelle opvolging
  • Ook goede service na verhuur

Volg mij op: